طريقة تحضير كاساديا بالروبيان من المطبخ المكسيكي
طريقة تحضير كاساديا بالروبيان من المطبخ المكسيكي
طريقة التحضير
ننظف الروبيان الحجم الي اكبر من الصغير
في طاوة نظيف الزيت وشرايح البصل والفلفل الأخضر بارد وحار وفصين ثوم ونكشنهم ليذبلو شوي
نضيف الروبيان او الجمبري ونتركه دقايق بس لينكمش ويستوي
نضيف الملح وبهارات ( زعتر مجفف - بهار مشكل - بابريكا )
نرفعه من النار ونضيف له ملعقتين وسط مايونيز وملعقتين كريمة خفق
نخلطهم وندهنه بالخبز المتوفر ونرشه بجبنة الموزريلا والبصل الأخضر ونحمصه في التوست لحد مايذوب الجبنة
نقدمه مع شرايح الخس والطماطم
والف صحه وعافيه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق