ÇáãÖÇÝÉ ÍÏíËÇ

طريقة تحضير كفته من المطبخ الاندونيسي

طريقة تحضير كفته من المطبخ الاندونيسي


طريقة تحضير كفته من المطبخ الاندونيسي





طريقة التحضير

كشنه ناعمه بصل وتوم مطحون

وشويه لحمه مفرومه مستويه وبطاطس مقليه نص قليه واهرسها بعد القلي

ملح وفلفل اسود وشويه بقدونس مفروم ناعم

ازا الخلطه ناشفه احط عليها شويه بيض عشان تتماسك الخلطه

اعجنهم كلهم مع بعض بعدين اطبطبها شكل معين واحطها في بيض بعدين بقسماط وبعدين تتقلي

ثم تقدم ساخنة....والف صحة وعافية


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق